Начин на приготвяне
Нарежете месото на кубчета, овкусете го със сол и черен пипер и го запечатайте на тиган в силно загрято олио.
Когато страните придобият приятен златист загар, прехвърлете месото в друг съд, а в мазнината от пърженето дложете ситно нарязаните лук, моркови и чесън.
След 1-2 минути добавете нарязаните на ивици чушки, както и 100 мл бульон, маслото и кимион на вкус.
Когато зеленчуците омекнат, добавяме брашното, разбъркваме и прибавяме също доматеното пюре и нарязаните домати.
Прибавяме сол и черен пипер и варим 7-8 минути на тих огън. Връщаме месото, доливаме бульона и оставяме да ври 30-ина минути на тих огън под похлупак.
Последно добавяме нарязаните на едро картофи и варим до омекването им. Преди поднасяне поръсваме всяка порция със ситно нарязан свеж магданоз.