Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Гулаш»Пене с пикантен телешки гулаш

Пене с пикантен телешки гулаш

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Пене с пикантен телешки гулаш
Снимка: Lenka
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Пикантен гулаш с телешко месо и паста пене - нашето предложение за обяд."

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г
  • лук - 3 глави
  • морков - 1 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • чушка - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • хариса паста - 2 с.л. (или друг лют сос)
  • вода - 200 мл
  • сметана за готвене - 200 мл
  • доматен сос - 500 мл
  • магданоз - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 с.л.
  • къри - 1 с.л.
  • пене - 500 г
  • свинска мас - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В маста запържете ситно нарязания лук, чесъна, настъргания морков и ситно нарязаната чушка.

Нарежете телешкото, добавете подправките и хариса пастата.

Гответе 10 минути, добавете сметаната за гответе, след това гответе апетитния гулаш още 10 минути.

Сварете пене пастата, изцедете я и я сервирайте пене с пикантен телешки гулаш.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: