Бахчевански празеник

23/02/2018
Вивта Сан
отВивта СанНовак14210
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на колелца праза и го задушаваме в олио, докато започне да се пържи. Добавяме домати, черен и червен пипер. Натрошаваме сирене.

Обръщаме няколко пъти и наливаме прясно мляко, колкото да покрие. Оставяме да къкри, докато се посгъсти.

Ръсим магданоз и прясна чубрица и, ако е необходимо, доваряваме.

Получената смес прехвърляме в намазнена тава, заливаме с разбитите яйца с кисело мляко и запичаме.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

ДОРА ХОЛЯНОВА
Много приятно и леко за вечеря. Облизахме си пръстите.
0
0
ДОРА ХОЛЯНОВА
Хубаво е къ рецептите да има и упътване на колко градуса да се пече.
Фурната загрях на 200 гр., след това намалих на 180 гр. и така се изпече за 30 мин. Към края пуснах малко вентилатор да зечерви отгоре.
0
0
ДОРА ХОЛЯНОВА
Хайде, и днес съм на праз. Чакам да се сготви и да видим каква вкусотийка ще е...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв