Начин на приготвяне
Чукнете яйцата в купа и ги разбийте. Прибавете олиото, меда, джинджифила, содата и канелата. Разбъркайте.
Прибавете брашното поетапно и замесете меко, нелепнещо тесто.
Увийте тестото във фолио и го оставете около час в хладилник.
Разделете тестото на топки, разточете всяка топка с помощта на точилка /с дебелина около 2 см /и изрежете сладки с желаните от вас формички. Може да оформите и топчета, с големината на орех.
Подредете сладките в тава, застлана с домакинска хартия, и изпечете в загрята фурна до 200 градуса за около 4-5 минути.
Ако прекалите с продължителността на печенето, сладките ще станат твърди.
Гарнирайте по ваше желание - с шоколад, топинг, кокосови стърготини.
Аз гарнирах с ягодов топинг.
Джинджифиловите сладки с мед са готови.