Печен чесън

Вивта СанВивта Сан
Новак
14
37
82
20
26/02/2018
"Изключителен природен цяр, който лекува редица болести - лесен за приготвяне "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 201
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесновите глави се отрязват в горната част (мустачките остават отдолу), нареждат се в тавичка, заливат се със зехтин, така че да попие в тях.

Покриват се с фолио и се пекат 10-15 минути на 150 градуса. Чесънът трябва да омекне. Яде се в рамките на един ден и има изключително много ползи за организма.

Пречиства клетките, елиминира туморни клетки, премахва шлаките, подпомага да се изведе излишната течност от тялото.

Важно е да се каже, че печеният чесън няма тази остра миризма като свежия.

Хубаво е да се яде само чесънът в рамките на деня, но е трудно, така че може и да се яде лека храна заедно с чесъна.

Бъдете здрави! :)

Метално ренде за джинджифил и чесън
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метално ренде за джинджифил и чесън
8.99 лв.
Виж ››

Удобството от малкото ренде с достатъчно ситна страна за рендосване на продукти като джинджифил и чесън никак не е за подценяване. Щом веднъж го използвате, ще се убедите в предимството да имате метално мини ренде в своята кухня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар