Бишкотената торта на Йоли

Петя ТосковаПетя Тоскова
Помощник Готвач
829682871
Бишкотената торта на Йоли
Снимка: Петя Тоскова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
33 мин.
Порции
8
"Знаете ли колко парчета от бишкотената торта на Йоли можем да изядем - ВСИЧКИТЕ"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 1 голям пакет
  • кисело мляко - 2 кофички
  • маскарпоне - 1 кофичка
  • ванилова захар - 1 пак. бурбонска
  • капучино - 2 пакета инстантно
  • сладки от зелени смокини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме млякото и добавяме бурбонска ванилова захар и след това маскарпоне, също и инстантното капучино и разбъркваме до получаване на хубава хомогена смес.

Редим един ред бишкоти, слагаме след това сладкото и после от крема завършваме с крем отгоре.

Декорираме по желание.

Слагаме в хладилник за 3 часа.

Бон апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
54
40
30
20
11
Дай твоята оценка: