Начин на приготвяне
Загрявате фурната на 175 градуса.
Смесвате сухите продукти, като пресявате брашното.
Маслото и шоколадът се разтопяват на водна баня. И се добавя към сухите продукти. Разбърквате, докато вече няма бучки.
След това се добавят и яйцата и пак бъркате, докато се получи гъста хомогенна смес.
Аз ги поставих във формички, като леко ги намазних. Печете за не повече от 10 мин.
Важното е при пече да имате по течна сърцевина, като за целта проверете с клечка за зъби, като забиете в средата по клечката, да излезе смес като разтопен шоколад. Оставете да изстине за 10 мин.
Декорирайте суфлето по ваш вкус.
Шоколадовото Суфле на Йоли е готово.
Бон Апетит!
Коментари