Спаначена кремсупа (Crema de espinacas)

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Помощник Готвач
142
310
337
168
28/02/2018
"И внезапно се влюбихме в кремсупе - ароматна, свежа и с много нежен вкус "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 847
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете с приготвянето на спанака. Измийте го. Почистете го. Загрейте вода със сол и го попарете за 5 минути.

Продължете с приготвянето на Бешамел соса. Разтопете маслото и към него бавно прибавете брашното. Внимавайте да не останат бучки.

На бавна струя прибавете млякото - стоплено предварително. Накрая добавете и сиренето.

Блендирайте всичко и поднесете с крутони по желание.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар