Чевапи

Чевапи2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.

Необходими Продукти

  • агнешка кайма - 300 г
  • телешка кайма - 300 г
  • белтъци - 1 бр.
  • мас - 1 с.л.
  • лук - 1/2 глава
  • червен пипер - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маста на умерена температура, добавете ситно скълцания лук и го запържете.

Отдръпнете тигана настрана и оставете да изстине.

Омесете добре двата вида кайма.

Добавете задушения лук, белтъка и червения пипер. Омесете много добре.

Поставете в купа, покрийте с домакинско фолио и оставете в хладилник.

Оформете малки кебапчета и ги изпечете отвсякъде върху скарата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: