Бутер торта Баба Марта

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
1992k5693
Бутер торта Баба Марта
Снимка: Галя Николова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Да сме бели и червени, румени, засмени като тази лесна бутер торта Баба Марта"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 500 г
  • пудинг - 2 бр. ванилия
  • прясно мляко - 1 л
  • захар
  • ягоди - 500 г
  • орехи - 100 г (смлени)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстила се бутертестото, нарязва се на три илици.

Всяка ивица се надупчва с вилица и се изпича в загрята фурна.

След изстиване на блатовете се слага първи и се маже с готовия пудинг, направен по описание на опаковката.

След това се слагат нарязани ягоди и се продължава с втори блат и после трети.

Завършва се със украса ягоди и смлени орехи от страни на тортата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: