Сочно солено руло с хляб

02/03/2018
"Готови ли сте за най-вкусното кулинарно предизвикателство - вижте каксе прави супер лесно солено руло с хляб "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 409
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете Филаделфията с прясното мляко и пасирайте за кратко. Запечете бекона на скара или грил тиган.

Върху стреч фолио подредете филиите хляб, като леко ги застъпвате. Разточете с точилка, за да получите тънък блат. Намажете обилно блата с Филаделфията, като заделите част от нея.

Върху намазания блат поръсете от рендосания кашкавал, като и от него запазите малка част. Нарежете бекона на ситно и го разпръснете върху кашкавала.

С помощта на фолиото навийте на стегнато руло откъм тясната страна. Опаковайте като бонбон и приберете в хладилник за един час.

Извадете рулото и отстранете фолиото. Цялото руло намажете със заделената Филаделфия и поръсете с останалия кашкавал. Сложете рулото в тава, застлана с хартия.

Печете в загрята фурна на 180 градуса около 30 минути или до приятен загар!подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена Асенова
На мен нещо не ми се получи-начупи се.Но проблемът мисля е в хляба който използвах.Ще пробвам с друг вид тостерен хляб.
0
0
Мисса
Мисса
04.03.2018 10:58
страхотна изглежда рецептата...ще опитам, но мисля да експериментирам с различни видове сирена
0
0
Елена Стефанова Йорданова
Благодаря!Правила съм го със смес от моцарела и чедър!Всякак е хубаво:)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв