Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Солено руло»Солено руло с лаваш

Солено руло с лаваш

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Солено руло с лаваш
Снимка: Ники
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Ако все още не сте пробвали рулото с лаваш, ви съветваме да го направите"

Необходими Продукти

  • лаваш - 2 бр.
  • пилешко филе - 1 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • грах - 1 шепа от консерва
  • морков - 1 бр.
  • пармезан - 50 г настърган
  • майонеза - 200 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе, яйцата и моркова си сваряваме.

Яйцата охлаждаме обелваме и нарязваме, филето и моркова също нарязваме на кубченца.

Слагаме всички продукти в купа, добавяме граха, пармезана и овкусяваме със сол и черен пипер.

Разбъркваме добре всички продукти.

Разпределяме плънката по-равно и намазваме двата лаваша хубаво.

Навиваме соленото руло и оставяме да стегне няколко часа в хладилника.

След това нарязваме украсяваме и поднасяме солено руло с лаваш.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: