Начин на приготвяне
Брашното се смесва добре с разтопеното кокосово масло (без 2 ч.л. от него), меда и ванилията. Разделя се на 3 части в различни съдове.
Едната част се оставя настрана. При втората се добавя 1 ч.л. от кокосовото масло, в което е разбъркано малко от зелената боя. С третата част се прави същото, но с червената боя.
В малка форма за руло внимателно се разпределя червеното тесто на тънък слой. Върху него зеленото, а отгоре - другото.
Прибира се в хладилника за около половин час, докато стегне.
Когато е готово, се изважда и се разрязва на тънки хапки. Разпределят се легнали в тава на разстояние, защото омекват от топлината, и се слагат да се запекат на 15-тина минути на около 160 градуса (аз бях включила и горния, и долния реотан, но може би ако е само горният, ще запазят повече формата си)
* Вкусът става доста кокосов, така че може и да се използва краве масло вместо това.