Начин на приготвяне
В подсолена вода се сварява до полуготовност пилешкото месо. Изважда се и се нарязва на средно големи парчета.
В подсолена вода се сварява и бланшираният ориз. След като е готов, се измива със студена вода.
Докато се вари в дълбок тиган, се сгорещява мазнина и в нея се изпържват леко разбитите яйца, като се разбъркват периодично.
Готовите яйца се изваждат и на тяхно място се слага полусвареното и нарязано пилешко месо.
След това се прибавя нарязаният на дребно зелен лук. След като са се позапържили, към тях се прибавят замразеният микс от зеленчуци.
Щом омекнат зеленчуците в тигана, се изсипва предварително свареният ориз и изпържените яйца.
Ястието се овкусява с малко сол и подправка 10 зеленчука.
Поднася се поръсено с нарязан на дребно зелен лук.