Риба, маринована в буркани

07/03/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене36 мин.
Общо66 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 278
  • Преглеждания за месеца172
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре паламуда от вътрешностите, хубаво измиваме и поставяме в тавичка. Вътрешната изчистена част пълним със сол и покриваме цялата риба.

Накланяме тавичката, така че да се оттича водичката, която се получава.

Така оставяме за 36 часа, за да може рибата да поеме необходимата сол.

Нарязваме на парчета и нареждаме в буркани, като между парчетата слагаме и подправките.

Най-отгоре заливаме с олио.

Оставяме буркана с паламуда около 3-4 дни и след това е готов за консумиране.

Цветни капачки за стандартни буркани - ф53-23%
За вашата зимнина препоръчваме:
Цветни капачки за стандартни буркани - ф53
3.25 лв.
2.50 лв.
Виж ››

Каквото и да ви говорят - най-вкусната зимнина се затваря с помощта на тези качествени цветни капачки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар