Печен Свински Врат с Картофи

11/03/2018
Dayana
отDayanaЧирак34351
"Играйте на сигурно и заложете на класическата комбинация свинско с кратофи "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 181
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете.

В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към тях прибавете виното и маслото и разбъркайте хубаво. Сложете месото в получената смес и оваляйте в нея месото.

Оставете в хладилника за два часа.

Нарежете картофите и морковите на шайби, сложете ги в тавата, прибавете и парчетата месо, долейте малко водичка и олио, поръсете със сол и червен пипер и пъхнете тавата във фурната.

Малко преди да е готово извадете и добавете лютеница, поразбъркайте и пак поставете тавата във фурната да се позапече за последно.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар