Печен Свински Врат с Картофи

Потребител#204737Потребител#204737
Чирак
34
196
64
93
1
11/03/2018
"Играйте на сигурно и заложете на класическата комбинация свинско с кратофи "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 318
  • Преглеждания за месеца255
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете.

В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към тях прибавете виното и маслото и разбъркайте хубаво. Сложете месото в получената смес и оваляйте в нея месото.

Оставете в хладилника за два часа.

Нарежете картофите и морковите на шайби, сложете ги в тавата, прибавете и парчетата месо, долейте малко водичка и олио, поръсете със сол и червен пипер и пъхнете тавата във фурната.

Малко преди да е готово извадете и добавете лютеница, поразбъркайте и пак поставете тавата във фурната да се позапече за последно.

Двуцветна бамбукова дъска-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двуцветна бамбукова дъска
16.50 лв.
12.70 лв.
Виж ››

Ако ви трябва качествена и удобна дъска за рязане и презентация, имаме такава. Бамбуковата дъска е вашия красив помощник в кухнята. Двуцветна, с дръжка за пренасяне.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар