Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Костур с лук и копър във фолио

Костур с лук и копър във фолио

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Костур с лук и копър във фолио1 / 2
13/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • костур - 2 бр. изчистени риби
  • лук - 2 глави
  • копър - 1 връзка
  • олио - 1 с.л.
  • лимони - 1 бр.
  • черен пипер
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибата със студена вода, след което я подсушете.

Напръскайте я с лимонов сок, овкусете със сол и пипер. Намажете 2 листа фолио с олио. Нарежете на едро копъра, добавете към него нарязания лук.

Напълнете рибите със сместа и ги затворете, поставете ги върху фолио. Съединете краищата на фолиото и завийте добре.

Изпечете ги на скара – по 15 минути от всяка страна. Поднесете с резени лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: