Скумрия плакия

Vannq88Vannq88
Помощник Готвач
61
415
250
130
2
17/03/2018
"Гениално лесна за приготвяне и много вкусна - перфектната скумрия плакия "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 678
  • Преглеждания за месеца760
  • Преглеждания за седмицата89
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • скумрия - 3 бр. охладена (средни)
  • лук - 3 глави големи
  • домати - 250 мл (буркан)
  • черен пипер
  • сол
  • подправка за риба
  • олио - 1/3 ч.ч.
  • дафинов лист - 3 бр.
* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме рибата. Аз ползвах от магазин готова почистена.

Осоляваме я и на всяка и слагаме по едно листче дафинов лист и черен пипер.

Нареждаме я в тава и отстрани слагаме ситно нарязания лук и доматите, объркано с олиото и подправките, солта.

Ако доматите са по-гъсти, може да се сложи и малко водичка.

Печем на 200 градуса в предварително загрята фурна за около 40 мин.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар