Пандишпанов Блат за Торти

ПетяПетя
Готвач
128
1k
277
320
3
19/03/2018
"Първата стъпка към приготвянето на перфектната торта е приготвянето на перфектният пандишпанов блат "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 998
  • Преглеждания за месеца1059
  • Преглеждания за седмицата156
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Блат за Торта

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване.

Внимателно се прибавя брашното с ванилията, като се бърка бавно и леко, отдолу нагоре.

Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена (аз ползвам хартия за печене) тортена форма.

Пече се в предварително загрята на 180°C фурна-проба с клечка :)

*Този блат специално е направен с 1 п. нишесте с аромат на лимон (може всякакво да ползвате) и допълних чашата с брашно. Получи се един много лек и ароматен блат.

Приятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат!

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Anatolia Spasova
Anatolia Spasova
19.07.2018 22:34
От доста време правя блатове по тази рецепта. Винаги сполучливи. Добавям само различни аромати
4
0