Пандишпанов Блат за Торти

ПетяПетя
Готвач
128
45
155
3
19/03/2018
"Първата стъпка към приготвянето на перфектната торта е приготвянето на перфектният пандишпанов блат "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 152
  • Преглеждания за месеца1652
  • Преглеждания за седмицата92
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване.

Внимателно се прибавя брашното с ванилията, като се бърка бавно и леко, отдолу нагоре.

Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена (аз ползвам хартия за печене) тортена форма.

Пече се в предварително загрята на 180°C фурна-проба с клечка :)

*Този блат специално е направен с 1 п. нишесте с аромат на лимон (може всякакво да ползвате) и допълних чашата с брашно. Получи се един много лек и ароматен блат.

Приятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Anatolia Spasova
Anatolia Spasova
19.07.2018 22:34
От доста време правя блатове по тази рецепта. Винаги сполучливи. Добавям само различни аромати
4
0