Пандишпанов Блат за Торти

19/03/2018
Петя
отПетяПомощник Готвач107371072
"Първата стъпка към приготвянето на перфектната торта е приготвянето на перфектният пандишпанов блат "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 593
  • Преглеждания за месеца1560
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване.

Внимателно се прибавя брашното с ванилията, като се бърка бавно и леко, отдолу нагоре.

Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена (аз ползвам хартия за печене) тортена форма.

Пече се в предварително загрята на 180°C фурна-проба с клечка :)

*Този блат специално е направен с 1 п. нишесте с аромат на лимон (може всякакво да ползвате) и допълних чашата с брашно. Получи се един много лек и ароматен блат.

Приятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат!подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Anatolia Spasova
Anatolia Spasova
19.07.2018 22:34
От доста време правя блатове по тази рецепта. Винаги сполучливи. Добавям само различни аромати
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв