Свинско по моряшки

Свинско по моряшки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Пустите му моряци, кой да предполага, че знаели да готвят толкова вкусно свинско"

Необходими Продукти

  • картофи - 1 кг
  • свинско месо - 1 кг
  • хляб - 4 филийки
  • яйца - 2 бр.
  • гъби - 300 г
  • масло - 30 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбъркват, филийките се потапят в тях и се пържат. Гъбите се нарязват на филийки и се запържват с маслото.

Свинско се нарязва на пържоли и по избор или се запича в тава или се пържи в тигана. Картофите се нарязват на тънки ленти и се пържат.

Сервира се, като в средата на чинията се поставя една пържена филийка, върху нея свинската пържола, отгоре гъбите, а картофите се поставят отстрани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: