Торта с Бишкоти и Филаделфия

Адриан АлександровАдриан Александров
Готвач
1023752754921
Торта с Бишкоти и Филаделфия
Снимка: Анонимен
2 / 5
23/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Опасно вкусна торта - да се унищожава на мястото до последното парче"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 1 опаковка
  • крема сирене - 3 опаковки Филаделфия класик
  • кисело мляко - 300 г цедено
  • пудра захар - 2 с.л.
  • ванилия - 4 капки течна
  • желатин - 1/2 пакетче
  • шоколад - 100 г
  • сладко от боровинки - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме Филаделфията с цеденото мляко, пудрата захар и ванилията. Разтваряме желатина с 3 с.л. вода и когато набъбне го заливаме с 1/2 ч.ч.гореща вода. Добавяме го в сместа.

Разделяме сместа на 2 части. Едната част смесваме с 3 с.л. сладко от боровинки и разбъркваме.

В тавичка редим един ред бишкоти и отгоре разпределяме сместа с боровинките. Отгоре подреждаме втори ред бишкоти, а върху тях намазваме останалото сладко. Отгоре разпределяме бялата смес.

Заглаждаме добре и настъргваме равномерно шоколада.

По желание може да се направи и друга украса. Прибираме в хладилника да се стегне за 3-4 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: