Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пилешки сърца с праз на тиган

Пилешки сърца с праз на тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
24/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Ароматна порция от пилешки сърца с праз на тиган - хапвайте с чаша вино"

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 500 г
  • масло - 125 г
  • праз - 2 стръка
  • домати - 200 г от консерва
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно праза. В тиган поставяме маслото, като разтапяме и прибавяме нарязания праз. Почистваме добре пилешките сърчица и ги измиваме.

Когато е готов праза, слагаме сърцата, запържваме и тях.

Добавяме доматите консерва като разбъркваме и прибавяме, черния пипер и солта.

Оставяме така докато е готово ястието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: