Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Пилешки сърца на тиган с моркови и лук

Пилешки сърца на тиган с моркови и лук

Пилешки сърца на тиган с моркови и лук
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Ако и вие обичате пилешки сърчица, то тази рецепта е само за вас! Благодарим на Веселина за добрата идея. Включи се и ти в нашия кулинарен конкурс https//gotvach.bg/game"

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 500 г
  • лук - 1 глава
  • червен лук - 1 глава
  • моркови - 2 бр.
  • масло - 1/2 ч.л. растително
  • сол
  • червен пипер - 1 - 2 с.л.
  • доматен сок - 1/2 ч.ч.
  • рукола
  • магданоз - сух
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете пилешките сърчица.

Сложете ги в подходящ тиган, добавете олиото и задушете 10-15 минути.

Прибавете нарязаните лук и моркови на кръгчета.

Налейте доматения сок, прибавете червения пипер и овкусете със сол.

Гответе, докато ястието остане на мазнина.

Поръсете със сух магданоз и гарнирайте с рукола.

Пилешките сърца на тиган с моркови и лук са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Веселина Константинова
Веселина Константинова
Чудих се известно време, как да ги приготвя тези сърца?! Най-накрая реших, че без много усилия може да се получи страхотен резултат.
Може да увеличите количеството на зеленчуците.
25.01.2016 10:54