Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пилешки сърца с лук в гювече

Пилешки сърца с лук в гювече

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Пилешки сърца с лук в гювече1 / 2
28/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 1/2 кг
  • доматено пюре - 200 г
  • лук - 4 - 5 глави
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 4 с.л
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лука, чесъна и ги нарязваме на ситно. Почистваме сърцата.

В купа поставяме нарязания лук, чесъна, сърцата и доматеното пюре.

Поръсваме със сол и чубрица и разбъркваме.

Вземаме си гювечетата, като най-отдолу разпределяме по 1 с.л. зехтин на четирите гювечета и намазваме и стените.

Разпределяме самата смес и захлупваме капачетата.

Поставяме във фурната и печем до готовност .

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: