gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Какаов бисквитен сладкиш

Какаов бисквитен сладкиш

Таня АрабаджийскаТаня Арабаджийска
Чирак
272032861601
Какаов бисквитен сладкиш
Снимка: Таня Арабаджийска
1 / 2
28/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
"Един какаов сладкиш не се ли изяде веднага, все ще се намери кой да поиска да го почерпите с него"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прави се крем, като най-напред се смесват какаото, ванилията и смлените орехи. Към тях се прибавят разбитите с миксер размекнато масло, пудрата захар и яйцето. Всичко се обърква до еднородна смес.

В дълбока купа се начупват на едро бисквитите. Към тях се прибавя горната смес и прясното мляко и всичко се разбърква хубаво.

Ако ви се струва, че сместа е много суха, може да се добави още прясно мляко.

Количеството не е голямо и се използва по-малка форма, аз използвах сърце със свалящи се стени.

Слага се в хладилник за около 3 часа.

Вади се от хладилника, залива се с шоколадовата глазура, която се прави по указания на опаковката начин, и пак се слага в хладилника да стегне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: