Запечени Свински Бъбреци на Фурна

ЗорицаЗорица
Гуру
962
276
3253
6
31/03/2018
"Ако още не сте опитали този деликатес, бързо да поправите тази грешка "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 187
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените бъбреци нарежете и залейте със студена вода за една нощ.

На следващата сутрин ги нарежете на по-малки парчета и залейте със сока от буркан кисели краставички. Оставете за един час.

Запържете в маслото целите скилидки чесън заедно с едро нарязания кромид лук и червени чушки.

Когато зеленчуците поомекнат, добавете бъбреците. Запържете за 5 - 6 минути, поръсете с брашното, отново разбъркайте и добавете нарязаните на едро домати. Накрая поръсете със сушените зеленчуци и прибавете доматеното пюре, разтворено в зеленчуковия бульон.

Отстранете от котлона, подправете със сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Изсипете в тавичка и запечете в умерено загряна фурна за около 30 минути.

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар