Гнездо от Кайма в Гювече

30/03/2018
"Слагаш, печеш ядеш - затова обожаваме гювечетата - всеки път отличен резултат с минимални усилия "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 804
  • Преглеждания за месеца303
  • Преглеждания за седмицата70
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме каймата с подправките.

Гювечетата намазваме с маслото и поръсваме с галетата.

Каймата разделяме на три топчета, като всяко едно поставяме в гювечето.

Така разстиламе каймата в гювечетата, че оформяме дупка в средата.

Най-отдолу поставяме нарязания на кубчета колбас, върху него домата, киселите краставички - всичко това нарязано на дребно.

Най-отгоре настъргваме кашкавал и в средата си правим дупка, в която счукваме яйцето.

Затваряме с капака и печем до готовност.

Поднасяме с нарязан на ситно магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар