Свински Език Яхния

08/04/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 885
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме.

Нарязваме зеленчуците. В тиган запържваме всички зеленчуци в олиото. Към тях добавяме червеното вино.

След минута-две добавяме доматите и картофите, като наливаме и бульона. Пускаме и мащерката и оставяме така на огъня докато омекнат зеленчуците.

Към яхнията прибавяме езика, който сме нарязали на едри кубчета, и граха. Добавяме още от бульона и оставяме за 5 минути.

Нишестето разтваряме с малко бульон, добавяме и него и оставяме така за около още 5 минути.

Сервираме докато е още топло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар