Агнешки дроб с лук и доматен сок

08/04/2018
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2773355552
"И готвите, докато стане съвършено вкусен - така ли пише в рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо775
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и зехтина. Добавете почистения и нарязан на ивици лук и моркова на кубчета. Когато зеленчуците омекнат добавете сварения агнешки дроб.

Разбъркайте добре и прибавете доматения сок, бялото вино, солта и черния пипер.

Гответе на умерен огън, докато водата от доматения сок изври и остане на мазнина.

По желание може да поднесете дробчетата поръсени със ситно нарязан магданоз или пресен лук.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар