Агнешки дроб с лук и доматен сок

Агнешки дроб с лук и доматен сок

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
308
3k
680
870
3
Агнешки дроб с лук и доматен сок
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 3
08/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
"И готвите, докато стане съвършено вкусен - така ли пише в рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и зехтина. Добавете почистения и нарязан на ивици лук и моркова на кубчета. Когато зеленчуците омекнат добавете сварения агнешки дроб.

Разбъркайте добре и прибавете доматения сок, бялото вино, солта и черния пипер.

Гответе на умерен огън, докато водата от доматения сок изври и остане на мазнина.

По желание може да поднесете дробчетата поръсени със ситно нарязан магданоз или пресен лук.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: