Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Чеснова разядка с орехи и оцет

Чеснова разядка с орехи и оцет

Чеснова разядка с орехи и оцет
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Кой ще налее по едно малко, за да почетем както трябва тази чеснова разядка"

Необходими Продукти

  • чесън - 3 - 4 стръка
  • оцет - 1 к.ч.
  • вода - 3 с.л.
  • орехови ядки - 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чесъна и го нарежете на ситно. Сложете го в дървено хаванче, добавете водата и го счукайте.

След като чесънът е готов, добавете оцета /ябълков/.

Смелете орехите.

Смесете чесновата смес и ореховите ядки.

Разбъркайте разядката до хомогенност.

Чесновата разядка с орехи и оцет е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: