Панирани кашкавалчета

14/12/2012
Ивелина
отИвелинаНовак1312
"Само напомняме, знаем, че всички знаете рецептата "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 158
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • кашкавал - 500 гр.
  • яйца - 2 бр.
  • галета
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се реже на парченца.

Разбийте яйцата.

Потопете всяко парченце в яйцето в галетата и пак в яйцето и изпържете.подобни рецепти тук

5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Бети
Бети
26.12.2013 11:54
И нещо много важно!Преди да започнете панирането сложете нарязания на парченца кашкавал за половин час във фризер или камера,за да не се разтече по време на пърженето.
0
0
съвет
съвет
31.05.2013 20:24
можете да си изсушите филии хляб - става сухар, после да ги натрошите на фини трохички - тук вече е въпрос на вкус колко да са големи, може да им сложите сол или подправка
0
0
Ивелина
Ивелина
26.12.2012 16:07
галета ами принципно тя е нещо като натрошен сухар който се използва за паниране можете да го намерите в почти всички магазини
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв