Мусака без вода

Дани РусеноваДани Русенова
Чирак
47
239
75
78
14/04/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо169
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се подгатвят и нарязват, а каймата се разбива в купичка със съвсем мъничко вода (да не стане на бучки в тавата).

В тиган се запържват лукът, чесънът и морковът. Добавя се и каймата да се позапържи.

Към тях се прибавят и доматите, и подправките. Оставя се да поври на котлона около 5 мин.

Изсипва се в тава при нарязаните картофи и всичко се разбърква. Пече се на 200-250 градуса.

При готовност се слага заливката и се допича за 10-15 мин. Може да промените количеството според тавата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар