Пъстърва на скара с марината

19/04/2018
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2853862363
"Няма значение каква е вашата скара - маринатата е важна "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 944
  • Преглеждания за месеца323
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пъстървите от вътрешностите и измийте добре. Овкусете със сол и черен пипер на вкус. В дълбока купа или друг подходящ съд пригответе марината.

Зехтинът се смества с лимоновия сок и към тях се добавят накълцания лук, наситнения чесън, стръковете мащерка, розмарин и копър.

Потопете рибата в марината, завийте съда с прозрачно фолио и оставате в хладилник за 1 час.

Загрейте скарата и намажете реотаните с малко зехтин.

Изпечете пъстървата и от двете страни. Поднесете със свежа салата или гарнитура по ваше желание.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар