Аеро Сладкиш

marcheva14marcheva14Мастър Шеф97271058271
21/04/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо94
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурна - 180 градуса;

Правоъгълна форма намаслена.

Маслото и захарта се разбиват до крем. Прибавят се един по един по един 4 жълтъка и 2 цели яйца, брашното разбъркано с бакпулвера, млякото и ванилията. Разбърква се до хомогенност. Сместа се изсипва във формата, заглажда се.

Пече се на 180 градуса за около 30-35 минути или до суха клечка поставена в средата на сладкиша.

Изважда се от фурната и още топъл се покрива с конфитюр от ягоди.

Останалите белтъци (4 бр.) се разбиват на сняг с 100 г пудра захар.

Разпределят се върху сладкиша и се поръсва с накълцаните орехи.

Допича се отново във фурната до златисто. Охлажда се напълно и се нарязва на правоъгълници.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар