Начин на приготвяне
Сладкарската сметана се разделя по равно в две купи. Във всяка от купите се слагат по 3 с.л. пудра захар и се разбива с миксер до пухкав сняг.
В едната купа се слага шоколадът и есенцията ром. Разбърква се добре. В другата купа се капват есенцията ванилия.
Двете пакетчета 3 в 1 се разтварят в гореща вода. Във форма с падащо дъно започва реденето на тортата.
Всяка бисквита се потапя в кафето и се нарежда във формата, като дупките се запълват максимално добре.
Маже се с шоколадовия крем, подреждат се резенчета банани и така се процедира и с останалите блатове - като кремовете се редуват.
Накрая се завършва с кафявия крем, а от останалия бял се шприцоват розички върху тортата, подреждат се резенчета банан и орехи. Тортата се оставя да престои няколко часа в хладилник.