Начин на приготвяне
Натрошете бисквитите и ги смесете с маслото и 3-4 с.л прясно мляко. Във форма за торта разпределете бисквитената смес.
В купа смесете прясното мляко и сладкарската сметана и разделете на три равни части (едната ще бъде с черен шоколад, втората с млечен, а третата с бял).
Първата част заедно с черния шоколад се слага на котлона, заедно със захарта.
Бърка се докато се получи хомогенна смес и се сваля от котлона. Разтопявате желатина на водна баня и го прибавяте към шоколадовата смес.
Сместа се изсипва върху бисквитения блат и прибирате в хладилника за 2 часа да стегне.
След като е стегнало приготвяте втория крем с млечен шоколад, добавяте го във формата и пак оставяте да стегне за 2 часа. Така правите и с третия крем с бял шоколад.