Начин на приготвяне
Слагаме в тенджерка на котлона да се свари 500 мл прясно мляко. Добавяме вътре и 4 с.л. тръстикова захар и разбъркваме. В ½ ч.ч вода изсипваме съдържанието на 1 пакетче Крем Пудинг Карамел на Йоткер и разбъркваме.
Като се свари млякото прибавяме на тънка струйка и бъркаме енергично с дървена лъжица докато се сгъсти пудингът. Дърпаме от котлона.
Режем козунака на филии. Козунакът ми е домашен, не голям, продълговат. В йена нареждаме един ред стар козунак с локум.
Върху него мажем сладко от цели сини сливи. Ръсим равномерно със смлени орехи. Разпределяме с крем пудинга с помощта на голяма лъжица един слой.
Следва ред наредени филии козунак, пак мажем със сладко от сини сливи, ръсим със смалени орехи и завършваме с ред пудинг крем. И така три пъти. Най-отгоре ръсим с орехи.
Същото може де се направи и в малки десертни купички, спазвайки последователността.
Оставяме да престои 1 ден и хапваме с кафе. Да ви е сладко!