Начин на приготвяне
Сварете пудинга по указанията на опаковката с прясното мляко и захарта. След като се сгъсти, добавете маслото и бъркайте, докато се разтопи.
Смесете прясното мляко със захарта и бъркайте, докато се разтвори, за потапяне на бисквитите.
Поставете в правоъгълна форма за кейк стреч фолио, така че да висят краищата от всички страни. Излейте и заравнете половината пудинг на дъното на формата върху фолиото.
Всяка бисквита потапяте в студеното прясно мляко, мажете от едната страна с течен шоколад и редите вертикално на крема, като започнете от дългата стена на формата.
Редите, докато се изпълни формата и заливате с втората половина крем, заравнете го.
Завийте бисквитената торта с фолиото, висящо от всички страни и поставете в хладилник за 60-90 минути.
Извадете тортата от формата, като я обърнете върху подходяща чиния и премахнете фолиото.
Направете си глазурата, като на водна баня разтопите маслото и начупения шоколад до гладка смес.
След като се поохлади, залейте равномерно бисквитената торта от всички страни и поставете в хладилника, да стегне глазурата.
Бисквитената торта с пудинг и течен шоколад е много вкусна!
Коментари