Начин на приготвяне
Сварете талиателите според указанията на опаковката.
Успоредно с това започнете да приготвяте соса. В дълбок тиган загрейте зехтина, добавете накълцаната скилидка чесън. Към тях прибавете бялото вино, доматения сок и сметаната.
Ако сосът ви се стори кисел, добавете щипка захар, за да неутрализирате киселиността.
Към соса добавете солта, белия пипер и индийското орехче. Разбъркайте и оставете соса да къкри на слаб огън, докато се сгъсти.
Към него добавете сварената паста, морските дарове, босилека и ригана. Разбъркайте за кратко.
Поднесе, докато пастата е още топла, поръсете с пармезан и стръкче босилек или магданоз /според вкусовите предпочитания/.
Талиателите със Замразени Морски Дарове са готови.