Начин на приготвяне
Картофите се измиват и се слагат в тава, без да се белят. Пекат се до готовност или докато кората им се напука.
След като картофите са опечени, се изваждат и се оставят настрана, за да изстинат леко.
След това всеки картоф се разрязва на дълго и месестата част се набутва навътре в картофа, за да остане място да се напълни.
Взима се от маслото и с него се намазва вътрешността на картофа. След маслото се слага рибата. Тя може да се отцеди предварително от сока от консервата или той да се остави, за да стане по-сочно ястието.
При слагането на рибата, тя трябва леко да се набута в картофа. След това се прибавя царевицата.
Кашкавалът се настъргва и се разпределя най-отгоре на картофа.
Процедурата се повтаря и за останалите картофи. Тавата се връща във фурната и се оставя там, докато кашкавалът се запече.
Ястието се сервира горещо, а в Англия го гарнират със зелена салата и сладък фасул от консерва.