Начин на приготвяне
Беконът се нарязва на тънки ивици, широки 1 пръст и дебели 3 мм. Сплитат се на плет и се пече на 180 градуса за 20 минути в загрята фурна.
В тиган в малко олио се запържва едро нарязаният лук до зачервяване, като се посолява на вкус.
Каймата, вече размразена, се слага върху кухненска хартия. Разстила се на квадрат или кръг (и двата броя кайма поотделно върху една и съща хартия с разстояние около една ръка една от друга).
Върху едната част от каймата се слага половината от запържения лук, разнася се по цялата кайма. Отгоре се слагат два слайса от топеното сирене, рендосват се половината от кашкавала. Поставя се запеченият бекон.
Отново се слагат два слайса топено сирене, останалата част от кашкавала и лука.
С помощта на хартията всичкото това се покрива с другата част от каймата.
Краищата им се притискат хубаво и се пържи в собствена мазнина и от двете страни до хубав и хрупкав загар.