Задушено свинско с бекон

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2
12
29/04/2018
"Няма по-вкусно от домашното - опитайте и да ви е сладко "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 962
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на филии с дебелина един пръст, лукът се нарязва на полумесеци. Посоляват се и се поръсват с черен пипер.

Беконът се нарязва на тънки филии. Всички продукти се поставят в глинено гърне или гювеч.

Овкусяват се и се разбъркват. Поставят във фурната.

Първите 30 минути се пече на силна фурна 220 градуса, а след това час - час и половина на слаба фурна 170 градуса

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар