Задушено свинско с бекон

Задушено свинско с бекон

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
2402k850699
Задушено свинско с бекон
Снимка: Мина Димитрова
1 / 2
29/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции3
"Няма по-вкусно от домашното - опитайте и да ви е сладко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на филии с дебелина един пръст, лукът се нарязва на полумесеци. Посоляват се и се поръсват с черен пипер.

Беконът се нарязва на тънки филии. Всички продукти се поставят в глинено гърне или гювеч.

Овкусяват се и се разбъркват. Поставят във фурната.

Първите 30 минути се пече на силна фурна 220 градуса, а след това час - час и половина на слаба фурна 170 градуса

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: