Варена агнешка главичка и дреболии в тенджера под налягане

06/05/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132313517865
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо539
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешка главичка - 1 бр.
  • агнешки бъбречета - 2 бр.
  • агнешко сърце - 1 бр.
  • сол - 2 с.л.
  • риган - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре агнешката главичка, както и бъбречетата и сърцето.

Поставяме в тенджерата под налягане и добавяме солта, ригана и вода, колкото да покрие 1/2 от самата главичка.

Затваряме капака и поставяме на котлона. Оставяме така докато заври.

След като издаде звук самата тенджера, засичаме и продължаваме да варим още 25-30 минути.

Тенджерата отваряме, когато сме изпуснали въздуха.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар