Варена Агнешка Главичка

Варена Агнешка Главичка
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Който не го е опитал, много е загубил - няма такава вкусотия"

Необходими Продукти

  • агнешки главички - 2 бр.
  • вода
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешките главички и ги сложете в голяма тенджера да се варят. След като образуват пяна, я отстранете.

Прехвърлете ги в тенджера под налягане с чиста вода и малко сол и варете за определеното време на вашата тенджера.

Ако нямате такава тенджера, продължете да ги варите в същата, в която сте ги сложили.

След като ги сварите, ги обезкостете.

С това прекрасно агнешко варено можете да приготвите вкусна агнешка супа или с ориз на тавата.

Варената Агнешка Главичка е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: