Gotvach.bg»Рецепти»Сладка»Конфитюр»Конфитюр от Ябълки в Хлебопекарна

Конфитюр от Ябълки в Хлебопекарна

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3812k6736
Конфитюр от Ябълки в Хлебопекарна
Снимка: Станислава Армянова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Сладко за чудо и приказ с малко помощ от хлебопекарната"

Необходими Продукти

  • ябълки - 550 г
  • захар с пектин - 550 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се почистват, обелват и се махат семките. Нарязват се на ситно или размер по желание. Количеството им трябва да е 550 г.

Слагат се в кошницата на хлебопекарната заедно със захарта (може да се ползва желираща захар).

Пуска се програма за сладко. Излиза около 1 кг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: