Начин на приготвяне
Месото нарежете на малки парченца. Морковите измийте, отрежете крайчетата и ако има нужда ги остържете. Настържете ги и ги прибавете към месото.
Гъбите разделете от пънчетата, измийте и отцедете. След това ги нарежете на ситно и добавете към месото. Зелето нарежете на тънки ивички и също прибавете към месото, гъбите и морковите.
В дълбок тиган сложете месото с нарязаните зеленчуци, подправките и зехтин и запържете за 5 минутки, като бъркате непрекъснато. Накрая прибавете соев сос и заоържете още 1-2 минутки. Вдигнете от котлона и започнете да приготвяте рулцата.
Корите сложете на плот и и срежете на ширина. Намажете с малко зехтин кората и в единият край сложете от плънката с месото. Завийте на рулце, като първо прегънете крайчетата на кората, така че плънката да не може да излезе.
Повторете с всяка кора, докато всички рулца са готови. Отгоре намажете с малко зехтин или разтопено масло и подредете в тавичка.
Пекат се на 220 градуса за 20 минути. Рулцата можете и да изпържите. Пържат се 3-4 минутки.