Свински джолан на фурна с бира и соев сос

Polina MatevaPolina MatevaНовак10
07/01/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене140 мин.
Общо160 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 613
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата, малко вода, разбита с горчицата, соевия сос, малко вода, добавят се бахара и две три щипки кимион.

Пече се на 200 градуса около два часа, като тавата се покрива с фолио и по време на печене се обръщат джоланите един път. Накрая се отстранява фолиото и се запича до кафяв загар и хрупкава коричка по желание, около 15 минути. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
;)
;)
24.07.2014 21:50
Може да е много вкусно, но никак не изглежда добре. Може ли да си рекламирате яденето с такава снима??!
3
1