Бърза разядка с тиквички

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2
12
11/05/2018
"Толкова бързо се приготвя, че питието няма да има време за изстине "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 911
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът /необелени/ се пекат, след това се белят и се кълцат на много ситно.

Тиквичките се белят и варят за около 10 минути в кипнала подсолена вода да поомекнат.

След това се кълцат на много ситно. Може и в кухненски робот, но трябва да се усещат.

В купа се смесват лукът, чесънът, ситно нарязаният копър, настърганото сирене, тиквичките, /но без водата, която си пускат/, киселото мляко.

Всичко се разбърква добре и разядката е готова.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар