Пролетна чеснова супа

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2
12
14/05/2018
"Пролетта, не опитате ли поне веднъж тази ароматна чеснова супа, хич не ни я хвалете "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо506
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и леко се запържват в кравето масло.

Добавя се оризът и се запържва и той.

Двете кубчета зеленчуков бульон се разтварят в един литър вода.

Запържените зеленчуци се заливат с бульона и се оставят да поврят 15-20 минути до омекване на ориза.

Добавят се и нарязаните на ситно магданоз и копър.

Готовата супа се поръсва с лют червен пипер и се подправя с лимонов сок.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар